Rólunk

Bemutatkozás

A Hódkertész Kft. ízletes alapanyagokat szállít az egészséges étkezéshez az év minden szakában, hiszen az egyik forrása azoknak a hazai zöldségeknek, amiket megtalálhat kedvenc áruháza polcain. A vállalkozás nem csupán kizárólagos hazai tulajdonban áll, hanem azon belül is termelők birtokolják és működtetik. A terményeket viszont a betakarítás után is segítenek gyorsan és magas minőségben eljuttatni fogyasztóikhoz, hiszen a Hódkertész Kft. fejlett logisztikai hálózattal és csomagolási technológiával rendelkezik. Ezeknek köszönhető a hatékony működés és a rövid láncolat, amin keresztül a termelőktől a vásárlókhoz jut a friss zöldség, ezzel garantálva a kedvező árakat partnereink számára.

A minőségi magyar zöldségeket tizenhét tagvállalkozásunk biztosítja, ahol a helytakarékos, gyors, és gazdaságos működést biztosító hidrokultúrás eljárással nevelik a palántákat, amik később ízletes terméseiket adják. Amellett, hogy segédkezünk tagjaink számára a termelés megszervezésében, a betakarított zöldségek tárolását és csomagolását is biztosítjuk, ahogy azok hatékony szállítását is. Emellett vállaljuk partnereink felé is, hogy a Hódkertész Kft.-től vásárolva minőségi, kedvező árú magyar zöldség kerülhet áruházaik polcaira.

Az elsősorban Magyarország dél-alföldi régiójában megtalálható tagvállalkozásaink termelése megközelíti az évi négyezer tonnát, aminek többségét a magyar konyhában megkerülhetetlen paprika, a sokoldalú paradicsom, és a lédús uborka teszi ki. Ezek nagy mennyiségben állnak rendelkezésre a Hódkertész Kft. partnerei számára, ez a homogén árualap pedig biztosítja vállalkozásunk alapelveinek fenntartását, célkitűzéseink elérését, és a folyamatos fejlődés lehetőségét.

Partnereink

Termékeink magas minőségű előállításában, csomagolásában és szállításában partnereink nyújtanak számunkra rendkívül értékes tanácsokat, technológiákat, és termékeket. Áldozatos munkájukat ezúton is köszönjük!

Szaktanácsadónk a független laboratóriumi vizsgálatokat is kínáló Laurense Team Hungary.

Termékeink biztonságos, strapabíró, és gazdaságos csomagolásában partnereink:

  • LC Packaging TPI Kft.
  • Webmaxx Stúdió Kft.
  • Perspex Kft.
  • Propack Kft.
  • Fóliaplast Kft.

A minőségbiztosításban a Det Norske Veritas Magyarország Kft. van segítségünkre, akik egy világméretű vállalkozás hazai képviselői, vállalatuk pedig a tengeri közlekedés és az energiaipar mellett az élelmiszeripari minőségbiztosításban is rendkívül széles tapasztalatokkal rendelkezik, a kapcsolódó előírások betartása mellett pedig a fenntarthatóságot is szem előtt tartják.